נתמקם סביב שולחן העבודה כאשר לכל אחד יש עמדת עבודה אישית ומרכז השולחן עמוס בכל טוב. לאחר הסבר קצר נצא לדרך.
2.שלב שני
מי לא רוצה לדעת איך לעצב מגש פירות שיראה כאילו לקחו אותו היישר ממלונות היוקרה בתאילנד? נלמד לחתוך, לעצב, ולבחור את השילובים המותאמים ביותר להכנת מגש פירות לאירוח. נכיר את המושג חיתוך דקורטיבי ואת שיטת העבודה שמבצעים אותו.
3.שלב שלישי
סדנת הסושי: החלק הכי כייפי של הערב כל המשתתפים יעצבו רול סושי ממגוון הפירות והחומרים. ביחד נלמד ונבין מהם השילובים הכי מתאימים ונכונים, איזה צורות גילגול יש, איך לשלב את הרטבים ועוד טריקים וטיפים. – כל הסדנה מועברת באווירה קלילה וכייפית. – לאורך כל הסדנה אני מקפידה על הסברים קלילים והדגמות בלייב. – אני מקפידה על החומרים הכי איכותיים והכי טריים.
הסדנה הזאת הולכת לקחת אתכם לעולמות מתוקים, צבעוניים וטעימים במיוחד!
ההפעלה כוללת
– סינר לכל משתתפת – מגוון פירות בהתאם לעונה – מגשים, משטחי עבודה וכלים יחודיים לסושי
על המפעילה
נעים להכיר, אוראל בעלת עסק למגשי פירות וסדנאות סושי מתוק. הסדנה הזאת נוצרה מתוך תשוקה למתוק, בריא ולאהבה לסושי.
אנחנו עושים גם סדנאות למבוגרים
סדנאת מבוגרים- מתאימה לנשים וגברים כאחד. סדנה חווייתית מעשירה וטעימה שבסופה כל משתתף מכין מגש מפנק,טרי ובריא. נעבוד עם חומרי גלם איכותיים וטעימים. הכל כשר!
שקופית קודמת
שקופית הבאה
אשמח לקחת חלק מהאירוע שלכן בסדנה מתוקה, צבעונית ומתוקה במיוחד